شهدای شهرستان کوهدشت/سایت"شهدای کوهدشت"یکساله شد

سایت"شهدای کوهدشت"یکساله شد
شهدای شهرستان کوهدشت/سایت"شهدای کوهدشت"یکساله شد

بسم رب الشهدا و الصدیقین
مقام معظم رهبری:امروزه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.
این وب سایت اسفندماه 1392به منظور گرامی داشتن یاد و خاطره شهدای شهرستان کوهدشت ایجاد شده است.
مدیر وب سایت:امیرهوشنگ رشیدیان09169851649_ shohadakoohdasht@gmail.com
پایگاه اطلاع رسانی شهدا زیرنظرهیچ نهاد وسازمان دولتی یا خصوصی اداره نمی شودوتمام خدمات توسط مدیرسایت انجام می شود.

۲۱ مطلب در اسفند ۱۳۹۲ ثبت شده است

شهید بگمراد کسمرادی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | چهارشنبه, ۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۳۹ ق.ظ


76284219903043832919.jpg

شهید بگمراد کسمرادی

زندگینامه

در سال 1343 متولد شد و زادگاه ایشان در محل سرکوه همیان می باشد و در روستای مزبور به سن بلوغ رسید مدتی به نگهداری گوسفندان پرداخت و از این به بعد با پدرش به ادامه زندگی پرداخت و چون پدر وی توانایی زندگی نداشت با ایشان به مشورت پرداخت و او را راضی نمود تا اینکه مقداری از گوسفندانی که داشتند بفروشند و در نزدیک شهری سکونت نمایند تا اینکه پدر و مادر مهربان و بقیه خواهران و برادری 5 ساله ای که داشت در شهری زندگی کنند و تا نزدیک اجتماع و مسجد بشوند و به عبادت خداوند بپردازند و بجا آورند و مقدار پولی که دارائی آنها بود جمع آوری کردند و یک قطعه زمین ساختمانی خریداری نمودند و یک سال در شهر کوهدشت کرایه نشین بودیم ایشان به مزد دست کارگری مقداری پول جمع کرد به ساختن تعدادی اطاق گلین پرداخت و بعد از آن چندی نگذشت در زمان خلافت نظام استبدادی شاه معدوم که موج انفجار ملت عظیم ایران به رهبری ابرمرد جهان خمینی کبیر و روحانیت اصیل ادامه پیدا کرد و در آغاز نهضت و مبارزه و تظاهرات بر علیه نظام سلطنتی و دست نشانده ابرقدرتها ادامه پیدا کرد و در آن روز به درجه رفیع شهادت نائل بشود و از اوائل تظاهرات تمام وجودش به کارگران و پخش کردن تصویر امام و تبلیغات اسلامی کوتاهی نمود و در روز 57/10/11 بدست دژخیمان طاغوتی به شهادت رسید و در آن روز یکه شهید شد و در موقع فجر سپیده دم لباس های خود را جمع نمود و گفتم پسرم چه خبرست و گفت پدر می خواهم به حمام بروم و خودمان حمام نداریم و برم حمام تا اینکه بعدازظهر چون راهپیمائی می باشد پاک باشم و بلکه خداوند بخواهد پسر ناقابلت در راه اسلام شهید بشود و از شما بپذیرد و اگر که شهید نشدم بدان که خداوند نمی خواهد ولیکن پدر هیچ ناراحت نباشید و چون آدم یک روز بدنیا می آید و یک روز دیگر بسوی آخرت هجرت می کند و ایشان از روزیکه به سن بلوغ رسید به نماز و عبادت خداوند پرداخت و ما که پدر و مادر ایشان از ماها دلجوئی بعمل می آورد امر به معروف و نهی از منکر می کرد و یا اینکه کسی به مخالفت رهبر و روحانیت بحث می کرد یا به دشمنی بر می خواست و این بود زندگینامه برادر شهید بگمراد مرادی و اظهارات پدرش که از او شنیده است. 

خاطرات شهید به نقل از برادر شهید
شهید بگمراد کسمرادی جوانی خوش سیرت و دارای اخلاق حسنه بود.پسر بزرگ خانواده بود و همه به وجودش افتخار می کردند در مدرسه شاگردی بسیار زرنگ و باهوش بود و همه از او راضی بودند.رابطه بسیار صمیمی با همکلاسیها و معلمین داشت روحیه انقلابی داشت و همیشه به مبارزه فکر می کرد.اکثر شبها به کار دیوارنویسی بر علیه شاه ملعون می پرداخت و در مدارس اعلامیه ها و عکس امام را پخش می کرد.چندین بار تحت تعقیب قرار گرفت.اما هربار توانست که از چنگال ساواک بگریزد.در اکثر تظاهرات‌ها شرکت می کرد.با وجود شجاعت و روحیه مبارزه ای که داشت در خانواده بسیار آرام بود و به پدر و مادر احترام زیاد می گذاشت و در مسائل شرعی و دینی بسیار جدی و کوشا بود نماز خواندن را به دیگران توصیه می کرد و به بچه های کوچکتر یاد می داد.شهید در سال 1357 در تظاهرات بصورت گسترده شرکت می کرد تا اینکه در یکی از این تظاهراتها که رشادت و دلیری زیادی از خود نشان داده بود هدف گلوله سربازان خائن شاه ملعون قرار گرفت و به شهادت رسید    .

روحش شاد و یادش گرامی

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

زندگینامه شهید سید شکر مراد حسینی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | چهارشنبه, ۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۰۱:۱۴ ق.ظ



زندگینامه شهید سید شکر مراد حسینی

زندگینامه شهید بزرگوار و بسیجی عاشق حشمت الله کونانی ایشان در سال 1349 در روستای کونانی در یک خانواده مذهبی و کشاورز بدنیا آمد و در سن 6 سالگی وارد دبستان وحدت در بزرگمهر کونانی شد دوران ابتدایی را در همین مدرسه با موفقیت کامل به پایان رساند تا اینکه با پایان دوران ابتدائی و با ورود به مدرسه راهنمایی فصل جدیدی در زندگی وی آغاز شد او در این دوران علاقه خاصی با قرآن مجید داشت و او برای آشنایی بیشتر مردم با قرآن با مسولین مدرسه هم کاری نمود تا یک سری مسابقات قرآن در بین مخلصین انجام گرفتئو ایشان همیشه برای خواندن قرآن از لحاظ صحیح خواندن و صوت در این مدرسه نمونه بود تا اینکه وارد دبیرستان شد و با شروع شدن جنگ تحمیلی عاشق جبهه جنگ شد و همراه سپاهیان حضرت محمد (ع)وارد عرصه پیکار شد و بعد از اتمام رساندن این دوره سه ماه در میان مردم بهئتبلیغ پرداخت تا اینکه در دومین مرحله اعزام سراسری سپاهیان محمد (ص)باز به سوی جبهه عاشقانه شتافت و این با هم با پیروزی بزرگ کربلا 5 که در منطقه جنوب صورت گرفت و عاشقانه به خانواده اش برگشت وی برای سومین بار که در گردان محسنین بود 57 در عملیات نصر هشت که در داخل خاک عراق صورت گرفت با شلیک کردن آرپی چی و ضمن به هلاکت رساندن دهها تن از مزدوارن عراقی به درجه رفیع شهادت نایل گشت.
والسلام روحش شاد و یادش گرامی باد از طرف خانواده شهید

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

شهید والامقام هادی امانی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | چهارشنبه, ۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۳۴ ق.ظ

امام خمینی (ره) : خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست.

 

1073591KAKA006

شهید والامقام هادی امانی                                                                      

  

 
  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

زندگی نامه سردارشهید ایرج میرزایی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | چهارشنبه, ۲۸ اسفند ۱۳۹۲، ۱۲:۰۹ ق.ظ

سمت راست ایرج میرزایی

سمت راست سردار شهید ایرج میرزایی

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

نخستین جشنواره پژوهشی ایثار و شهادت

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | سه شنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲ ب.ظ


  
 
نخستین جشنواره پژوهشی ایثار و شهادت 


بسمه تعالی فراخوان دفترپژوهش های فرهنگی معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیادشهید و امورایثارگران با همکاری دانشگاه جامع علمی – کاربردی امام خمینی (ره) برگزار می کند نخستین جشنواره پژوهشی ایثار و شهادت طرح های پژوهشی ، پایان نامه های دانشجویی ( مقاطع ارشد و دکتری ) و مقالات علمی – پژوهشی اهداف : • ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه • بسترسازی و ایجاد رقابت برای ارتقای کیفیت فعالیتهای تحقیقاتی و مطالعاتی بنیادشهید و امورایثارگران در سراسر کشور • غنا بخشیدن به منابع و گنجینه علمی وپژوهشی آرشیو تخصصی تحقیقات حوزه ایثار و شهادت در بنیاد شهید و امور ایثارگران • قدردانی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار علمی برتر در حوزه ایثار و شهادت • ادبیات سازی و مفهوم سازی ایثار و شهادت در جامع علمی و دانشگاهی محور : علوم انسانی در حوزه های : 1- گروه های ایثارگری ( شهدا ، جانبازان ، آزادگان و خانواده هایشان ) 2- فعالیت های سازمان ( بنیادشهید و امورایثارگران ) 3- فرهنگ ایثار وشهادت محدوده زمانی آثار: • کلیه آثار ارسالی به جشنواره می بایست در محدوده زمانی نیمه دوم سال 89 تا پایان سال 92 تولید و به اتمام رسیده باشد . ملاحظات کلی : 1- برای شرکت در جشنواره ضروریست ابتدا فرم مربوط از سایت ایثار ( WWW.isaar.ir) – بخش واحدهای ستادی – پورتال تحقیق و پژوهش دریافت و پس از تکمیل به همراه یک نسخه از اثر ( بصورت مکتوب و الکترونیکی ) به نشانی دبیرخانه جشنواره ارسال شود . 2- این جشنواره مربوط به طرح های پژوهشی ، پایان نامه های دانشجویی و مقالات علمی – پژوهشی است که توسط بنیادشهید و امورایثارگران اجرا یا حمایت نشده باشد . 3- ضروریست طرح های پژوهشی اتمام یافته و پایان نامه دانشجویی در محدوه زمانی مذکور دفاع شده باشد . 4- ارزیابی و انتخاب آثار برتردر سه بخش طرح های پژوهشی ، پایان نامه های دانشجویی و مقالات علمی – پژوهشی انجام خواهد شد . 5- آثار برگزیده در مجموعه ای چاپ و منتشر خواهد شد . 6- کلیه آثار ارسالی به جشنواره برای بهره برداری و اطلاع رسانی پژوهشی جزء منابع آرشیو تخصصی تحقیقات دفتر پژوهش های فرهنگی بنیاد محسوب میشود و بازگشت داده نخواهد شد . 7- هر گونه اطلاع رسانی از جمله زمان برگزاری جشنواره از طریق سایت ایثار ( www.isaar.ir) – بخش واحدهای ستادی – پورتال تحقیق و پژوهش انجام خواهد شد. مهلت ارسال آثار : از 25 آذر ماه92 ( روز پژوهش ) تا پایان خرداد 93 نشانی دبیر خانه : تهران خیابان انقلاب ، روبروی دانشگاه تهران ، خیابان فخر رازی ، نبش روانمهر ، پلاک 22 ، دانشگاه جامع علمی – کاربردی امام خمینی (ره ) طبقه همکف ، دبیرخانه جشنواره پژوهشی ایثار و شهادت تلفن : 02166978719- 02188309872 

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

شهید دکتر صادق یاراحمدی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | سه شنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۵۲ ب.ظ


صادق یارمحمدی


شهید والا مقام صادق یارمحمدی:

شهید در سال 1345 در روستای برآفتاب از توابع کوهدشت لرستان دیده به جهان گشو.تحصیلات ابتدایی را در زادگاه خود به پایان رساند و جهت ادامه تحصیل به شهرستان کوهدشت عزیمت نمود و با شروع جنگ تحمیلی رهسپار جبه های نبرد شد.

در سال 63 به عضویت سپاه پاسداران در آمد و به انجام خدمت صادقانه همت گمارد.شهید با برگزاری کلاس های آموزشی ش.م.ر نسبت به افزایش ضریب آگاهی پرسنل سپاه و بسیج فعالیت داشت و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته پزشکی نیز ادامه می داد تا این که در تاریخ 67/5/6 در منطقه اسلام آباد غرب در عملیات پیروزمندانه مرصاد بر اقر اصابت گلوله خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد وو در گلزار شهدای کوهدشت به خاک سپرده شد.

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

سردار شهید محمد صادق زیدی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | سه شنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۳۴ ب.ظ

چشم پاک دختری از جمله‌ای تر مانده است”"” چشم‌های پاکش اما خیره بر در مانده است

روی دیوار اتاق کوچک تنهایی‌اش ”"” عکس بابایش کنار شعر مادر مانده است . . .

 

 

1378683kakc031

سردار شهید محمدصادق زیدی  فرمانده قرارگاه شهید بروجردی

 
  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

دانشجوی شهید حاج محمدعلیم(شهرام)عباسی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | سه شنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۱۵ ب.ظ


2.jpg

دانشجوی شهید : محمد علیم عباسی
نام پدر:عیدی
محل شهادت: شلمچه
تاریخ تولد:۱۳۴۳
نام دانشگاه:تهران
محل تولد:کوهدشت
رشته تحصیلی:پزشکی
تاریخ شهادت:۱۱/۱۱/۱۳۶۵
مقطع تحصیلی:دکترا

قسمتی از زندگینامة شهید:
شهید حاج محمد علیم عباسی اسوة صبر و استقامت و اسطورة اخلاق و مهربانی نه تنها طبیب تن که طبیب جان نیز بود . در سال ۱۳۴۳ در شهرستان کوهدشت در خانواده ای مذهبی و متدین چشم به جهان گشود . محیط دینی و سرشار از معنویت سبب شد که در همان ایام کودکی در روح او عشق به خدا و دین داری آمیخته شود . تحصیلات ابتدایی را تا سال ۱۳۵۵ به پایان رسانید . مقطع راهنمایی او همزمان با شکوفایی اتقلاب بود . وی تحصیلات دبیرستان را در دبیرستان دکتر شریعتی کوهدشت آغاز کرد ،که مصادف با شروع جنگ تحمیلی بود واین باعث شد تا سنگر علم را راه سازد و در سنگر عشق و جهاد در راه معبود بشتابد . وی در اولین حضور در جبهه ۱۵ سال بیشتر نداشت ،که در ناحیة کمر به شدت زخمی شد . شهید عباسی در کنار جهاد به کسب تحصیل نیز می پرداخت و بعد ازاتمام دوران دبیرستان در کنکور سراسری شرکت نمود و موفق شد در رشته پزشکی پذیرفته شود . آن روح بزرگ آسمانی را ، زخمهای جسمی نتوانست زمین گیر کند ، واز جهاد در راه خدا باز دارد.  و این بار از طریق بسیج دانشجویی راهی جبهه های حق علیه باطل شد،  در فتح فاو و عملیاتهای دیگری شجاعانه شرکت می جست و سرانجام در عملیات کربلای ۵ در شلمچه خلعت خونین شهادت را بر قامت پوشاند و به وصال جانان نائل گردید.
فرازی از وصیت نامه شهید:

وصیتهای معنوی من همان وصیتهائیست که هزاران تن از من کرده اند پس اگر دلی بوده که پذیرا شود به همانها عمل کند والا منی که در زندگی بسیار گفته ام « ستر بروج »دیگر کلامی نخواهم گفت..

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

شهید اکبر سهم الدینی

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | سه شنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۰۶ ب.ظ

 

اکبرسهم الدینی

شهید والامقام اکبر سهم الدینی

زندگی نامه شهید اکبر سهم الدینی

وی در سال ۱۳۳۰ در یک خانه مذهبی به دنیا آمد. او و برادرش عزیزاله را در یک زمان با هم به سربازی بردند . بعد از خدمت سربازی ازدواج کرد که ثمره ان دو فرزند پسر بود . پس از مدتی به استخدام کارخانه بنام جهان صنعت در امد . در همان کارخانه اقدام به ساخت یک اسلحه می کند مسئولین از این موضوع اطلاع پیدا می کنند و او را از کار بر کنار می کنند و حقوق او را پرداخت نمی کنند . پس از اخراج به شغل بنایی پرداخت و در شهرک مدرس تهران برای خود خانه ای ساخت . او جهت دیدن خانواده اش از تهران به کوهدشت می آید و با ماندن حدود دو ماه در کوهدشت یک واحد ساختمان نیز برای خانواده اش ساخت و همه را خوشحال کرد .وی از نظر اخلاق بسیار مهربان بود و همیشه سعی داشت همه را از خود راضی کند . در اوایل انقلاب یک روز او و برادرش به بهشت زهرای تهران می روند و در آنجا جسد چند شهید را که در زندان های رژیم به سختی شکنجه شده بودند را مشاهده می کنند و از آن زمان به مبارزه علنی با رژیم پهلوی پرداختند که سر انجام در تاریخ ۱۳۵۷/۱۰/۱۱ در یک تظاهرات شدید علیه رژیم طاغوتی در کوهدشت به دست مامورین جنایکار پهلوی شربت شهادت را نوشید

خاطرات شهید اکبر سهم الدینی

سالهای آغازین پس از تولد شهید اکبر سهم الدینی مقارنم است با ظلم و بیداد خوانین نسبت به رعیت مظلوم روستاها به خصوص رعیت روستای محل تولد شهید . پدر شهید اکبر که در کرمانشاه زندگی می کند ومعلم است در سفری به روستای محل تولد خود خود شاهد این ظلم وجود است و مصمم می شود به عنوان تنها فرد با سواد روستا داد روستائیان را از بیداد بستالند . و با سلاح قلم و ذوق سر شار و انشای سلیس و روان خود به جنگ خان و حاکم وقت که زمین روستائیان را به نا حق تصرف کرده بود می رود . زندگی در چنین فضایی به شکل گیری شخصیت ظلم ستیزی  شهید اکبر کمک شایانی نمود که شمه ای از آن بعدا توضیح داده می شود دوران کودکی ونوجوانی شهید اکبر توام با هجرتهای پیاپی خانواده از روستایی به روستای دیگر و از شهری به شهر دیگر بود چرا که خان وحاکم وقت پس از نا کافی در تطمیع پدئر شهید (با رشوه و وعده و وعیدهای بزرگ و وسوسه برانگیز ) تصمیم به حذف فیزیکی او گرفتنه بودند و جان خود و خانواده اش در خطر بود ام پدر شهید اکبر به مبارزه ادامه داد . تا سرانجام به پیروزی و احقاق حق روستائیان انجامید . پس از مدتی خان مذبور نیز فوت نمود و آرامش نسبی در خانواده شهید برقرار شد .

دو نکته مهم در مورد دوران نوجوانی و جوانی شهید اکبر حائز اهمیت است : نکته اول به علت هجرتهای پیاپی خانواده وی قادر به درس خواندن در مکتب نبود وتنها از طریق مرحوم پدر در فرصت های کوتاه به دست امده مطالبی را فغرا می گرفت .
نکته دوم صله ارحام است مهر و محبت شهید نسبت به فامیل و علاق او به آمد ورفت با دورترین فامیل حیرت برانگیز بود به گونه ای که هر کدام از فامیلهای او را عضوی از خانواده خود می پنداشتند .
اولین جرقه :
پس از اتمام سربازی شهید اکبر برای امرار ومعاش خانواده به تهران و شهرستان ورامین می رود . در یک روز مبارک .میمون اعلامیه ای از امام را می خواند وی را متحول می کند . به یاد ایام سخت کودکی ونوجوانی وظلم وجود خوانین منطقه می افتد و در می یابد که بزرگ مردی بر علیه کانون آن ظلم و جور پراکنده در شهره و روستاها به پا خواسته . خواهان نابودی تمامی خان ها و حکومت مستضعفین بر زمین است . برادرم دکتر محمود سهم الدینی که در آن نزد وی در ورامین درس می خواند نقل می کند : ان روز تا شب شهید اکبر چند بار اعلامیه را خواند وبسیار گریه کرد در واقع آن شب شب قدر شهید اکبر بود و تصمیم گرفت همچون پدر با بیداد بزرگ بیدادگر زمان یعنی شاه خائن بپردازد .
شهید اکبر به همراه برادرش شهید عزیزال سهم الدینی شهید ایوب قمری  یعقوب قمری و داود میرزایی وچند تن از روحانیون هسته اصلی مبارزه انقالبیون در شهرستان ورامین را تشکیل می دهند و شهید اکبر با عزیمت به قم به همراه برادر اعلامیه های امام را به ورامین می آورند و در سطح شهرستان و شهرک و روستاها ی اطراف توزیع می کنند و این روند تا زمان شهادت او ادامه دارد و وقتی برای دیدن پدر و مادر خود واقوام به شهرستان کوهدشت می آید باز از پای نمی نشیند و در تظاهرات مردمی در شهرستان کوهدشت به شهادت می رسد . در پایان در مورد شخصیت ظلم ستیزی شهید اکبر برادرم دکتر محمود سهم الدینی چنین نقل می کند : به همراه شهید اکبر در یک مینی بوس از ورامین به تهران می رفتیم که متوجه اذیت و آزار شاگرد راننده نسبت به خانمی که داخل مینی بوس نشسته بود شدیم . تذکر شهید اکبر به جوان با ناراحتی وحمایت راننده ویکی دو نفر از آشنایان آنها داخل مینی بوس بودند روبرو شد . من که کودکی که بیش نبودم وکاری از دستم بر نمی آمد تنها نظاره گر تعصب و رشادت شهید اکبر بودم که تنهایی چون شیر خشمگین آن چند نفر را آماج ضربات سهمگین مشت خود قرار داد سپس به سراغ راننده رفت و گردن او را گرفت وبه فرمان کوبید و با وساطت دیگر مافران او را رها کرد


  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت

عکس هایی از شهید علیمردان و همرزمانش

امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت | سه شنبه, ۲۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۰۳ ب.ظ



از چپ : سردار شهید علی مردان آزابخت و امیر قبادی

56

43

از راست سردار شهید علی مردان آزادبخت و رزمنده دلاور حاج یونس آزادبخت و سردار شهید حمیدرضا ابراهیمی

110

سرداران شهید حاج محمد آزادبخت و محمود رضایی و علی مردان آزادبخت

116

از چپ نفر دوم سردار شهید علی مردان آزادبخت

94

از چپ : نفر اول سردار شهید علی مردان آزادبخت، نفر سوم حاج یونس قبادی، نفر چهارم سردار شهید محمود رضایی، نفر پنجم حاج یونس آزادبخت

6

از چپ سرداران شهید علی مردان آزادبخت و حمیدرضا ابراهیمی



 

  • امیر هوشنگ رشیدیان مدیر وب سایت